Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Dina personuppgifter

 

Vi skyddar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på MERi Textil & Reklam att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Med "personuppgifter" avses all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. MERi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som kunden lämnar till MERi enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

 

Insamling av personuppgifter

Kundens uppgifter används för att MERi ska kunna fullgöra sina åtaganden gentemot Kunden, såsom att ta emot kundens beställningar via Webbplatsen, och olika marknadsföringsaktiviteter exempelvis utskick av nya kataloger och erbjudanden som är anpassade för Kund. Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att utföra våra tjänster eller så länge som det föreskrivs enligt lag. Vi kan ej ta bort dina data när det finns ett legalt lagringskrav (t.ex. bokföringslagen) eller när det finns en rättslig grund för att behålla viss data, t.ex. ett pågående avtalsförhållande. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag; och vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Vi kan också komma att inhämta uppgifter om dig från andra källor, så kallade tredje part. De uppgifter vi samlar in från tredje part kan vara;

- Uppgifter om kreditvärdighet från banker eller kreditvärderingsinstitut.

- Kontaktuppgifter och demografisk data från offentliga källor såsom PAR.

Vanligtvis kan www.meri.se besökas utan att personuppgifter samlas in. Vi samlar då endast in information som används för statistiska syften och besökaren förblir anonym. Exempel på sådan information är tidpunkt för besöket, hur lång tid besöket varar och vilka sidor som besöks. MERi Textil & Reklam AB använder också så kallade "cookies" (kakor) för att funktioner och tjänster på webbplatsen ska fungera på rätt sätt.

När du som kund besöker MERis inloggade tjänster kan besöket knytas till den inloggade personens kundnummer eller användarnamn. Detta ger MERi Textil & Reklam AB möjlighet till en mer relevant och personifierad kommunikation till enskilda kunder. Besökare som väljer att registrera sig på våra webbplatser kan komma åt sin profil, korrigera, och uppdatera sina detaljer eller avregistrera sig när som helst. Om du bestämmer dig för att du inte längre önskar ha ditt tredjeparts social media konto (t ex LinkedIn, eller Facebook) kopplat till din profil, kan du när som helst ändra dina kontoinställningar. Besökare som har problem med att komma åt sina profiler, eller önskar få en kopia av sina personuppgifter bör kontakta oss. I samtliga fall kommer vi att behandla förfrågningar om att komma åt information eller ändra information i enlighet med tillämpliga legala krav.

 

Kontakter

Personuppgiftsansvarig är MERi Textil och Reklam AB, organisationsnummer 556291-2278.

Frågor rörande MERis personuppgiftsbehandling kan ställas till annakarin.brome@meri.se

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan